Tack o Hej!


Här har det ekot tomt på sistone, tänkte nu bara meddela att det kommer att fortsätta eka lika tomt. Jag har bestämt mig för att lägga denna blogg på is, eftersom jag känner att jag inte kan uppdatera i den utsträckning som jag skulle vilja. Om jag kommer tillbaka här, eller i någon annan form, får framtiden utvisa. Jag tackar alla er som läst mina inlägg, och hoppas att jag har lyckats förmedla något vettigt till er. Hursomhelst så har i alla fall denna blogg varit väldigt givande för mig själv.    


Det sista budskapet jag vill förmedla är egentligen det budskap som har genomsyrat hela den här bloggen: Jesus är sjukt cool och han älskar oss alla så enormt mycket för dem vi är. Han är: The amazing light!


Ha det finfint!


Jag säger som Bert: Tack o hej, leverpastej!

Jonas W  


Motgångar


Alla drabbas vi av motgångar då och då. De kan vara stora och de kan vara små. Hursomhelst så påverkar och formar de oss. Hur de gör det, är däremot helt upp till oss. Det är vi som väljer vilken påverkan en motgång får. Vi kan välja huruvida de ska få en negativ eller en positiv inverkan på oss själva. Det är vi som väljer.   


Men att låta en motgång få en positiv inverkan på en själv, kan givetvis vara svårt. Därför behöver man hjälp. Den hjälpen finns att hämta hos Gud, och det finns ingen som kan vända en motgång till en framgång, så som han kan.  


Det är vi som väljer hur en motgång ska påverka oss. Valet står mellan att låta motgången få en negativ inverkan eller en positiv inverkan. När man ser det på det sättet, så blir det helt plötsligt ganska uppenbart vad man väljer.  


RSS 2.0