Ljusets makt

Solens ljus kan stundtals blockeras av regntunga moln, och ljuset kan då till synes verka borta, men bakom de stora molnen finns ljuset kvar. Molnen klarar dock inte att stänga ute ljuset alltför länge, till slut så bryter ljusets strålar igenom. Inte ens nattens tunga mörker har makt att kuva ljuset, då solens strålar återspeglas av månen.  


Även om ljuset stundtals kan tyckas vara avlägset, så finns det ändå alltid där någonstans, redo att bryta igenom. Därför kan vi också alltid sätta vårt hopp till ljuset. Ljuset överger oss aldrig. Det finns alltid där. Ljuset är vårt hopp.


Om dystrare och jobbigare tider kommer över dig, vänd då blicken upp mot månen, för att påminna dig om att ljuset är närvarande även i mörkret. Misströsta inte, för ljuset kommer återigen med full styrka att lysa över dig, när morgonen återvänder. Förlora aldrig hoppet, för gryningen kommer komma, och när den gör det kommer också ljuset. Ett ljus som skiner så starkt att det kan lysa upp även den mörkaste av situationer.       


Kommentarer
Postat av: Marlene

åh, så skönt att läsa !

:)

2011-01-09 @ 22:48:50
URL: http://metrobloggen.se/acupofh
Postat av: Marlene

åh, så skönt att läsa !

:)

2011-01-09 @ 22:49:44
URL: http://metrobloggen.se/acupofh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0